Bestuursbezetting en Dick Bontekoe benoemd tot erelid

Beste leden,

Zoals jullie weten was afgelopen dinsdag de Algemene Leden Vergadering van de D.V.O. bij het Twentse Ros. Wat er besproken is tijdens deze A.L.V. kunt u later nalezen in de notulen die op deze pagina worden gezet. 

Wel willen wij even apart vermelden dat tijdens deze A.L.V. 2 bestuursleden opnieuw zijn gekozen als bestuurslid voor de periode van 3 jaar. Dit zijn Ellen Nijveld die weer de ledenadministratie op zich gaat nemen en Olaf Orriëns die verder gaat als competitie leider. Wij zijn verheugd dat zij wederom deel willen uitmaken van het bestuur. 

Tevens heeft op deze A.L.V. René Coupee afscheid genomen als bestuurslid. Rene heeft 18 jaar deel uitgemaakt van het bestuur maar door werk en privé omstandigheden mist hij de tijd die hij nodig is voor het bestuur. Wij willen René bedanken voor al zijn inzet en werk die hij heeft gedaan voor de D.V.O. en wensen hem veel gezondheid en succes toe. 

Op deze avond heeft het bestuur ook besloten om Dick Bontekoe te verheven van lid van verdiensten naar erelid van de D.V.O. Wij vonden dit verdiend na zijn succesen die hij heeft behaald als bondscoach met het Nederlandse Jeugdteam tijdens het WK in Japan.