Dames Laco wedstrijd 10-11-2018

Deze zaterdag gaan we met de heren op pad naar het verre Winsum voor de 4de wedstrijd van dit seizoen. De heren staan met kop en schouders bovenaan, voor de dames is dit een ander geval. Tot nu toe valt het allemaal net niet onze kant op... maar de spirit is groot en alles is nog mogelijk!

Na een gezellige busreis komen we mooi op tijd aan op bestemming. Voldoende tijd om lekker in te gooien. Als de tegenstanders ook binnen zijn worden de papieren in orde gemaakt en kunnen we beginnen.

Melissa staat klaar om het eerste punt in ontvangst te nemen. Helaas komt ze 1-0 achter door een 81 check op bull van de tegenstander. Melissa trekt de stand terug naar 1-1. Dan breekt de tegenstander opnieuw omdat Melissa de dubbels niet weet te vinden, 2-1 achter. Dan gaat de knop om, Melissa maakt 2-2 en ook de laatste leg pakt ze terwijl de tegenstander nog dik in de 200 staat. Mooi 1ste punt is binnen.Claudia is helemaal klaar voor de 2de partij. Al snel staat ze 1-0 achter door een 65 finish van de tegenstander. Gelukkig pakt ze haar eigen leg en staat het weer 1-1. De tegenstander gooit mooie tripples en pakt haar eigen leg weer, 2-1 achter. Claudia mist teveel pijlen om 2-2 te maken, want tja strakke pijlen tellen niet. De tegenstander checkt en pakt daarmee het punt.
Stand 1-1.

Als 3e mag Melanie aantreden. Ondanks de zoektocht naar de juiste pijlen heeft ze ze nu gevonden denkt ze ;-). Strakke pijlen worden gegooid maar ook vele net niet pijlen. Melanie mist 72 voor de 1ste leg. Tegenstander mist ook en Melanie checkt dan toch 1-0 voor. Tegenstander gooit langzaam waardoor Melanie even moet schakelen. Dan gooit Melanie een mooie 83 finish en staat dan op 2-0. De laatste leg vallen er meer triples en Melanie trekt die leg ook naar zich toe, 3-0 gewonnen.
Stand 2-1 voor DVO.

Mandy speelt de 4de single. De zenuwen zijn zeker nog erg aanwezig, maar dit gaat langzaam beter. Mandy trekt de 1ste leg naar zich toe. De zenuwen nemen toe en de tegenstander profiteert en maakt 1-1. Ook de 3de leg trekt Fdb snel naar zich toe en de stand is 2-1 achter: kom op Mandy!! De 4e leg mist Mandy 51 finish maar de uiteindelijk prikt ze wel D16 erin. 2-2. Fdb wint de bull en mag de laatst leg beginnen. Fdb weet de tripples lekker te vinden en sleept de laatste leg binnen.
Stand 2-2.

Tot slot treedt Danielle aan in de singles. Ze gaat goed van start, gooit paar triples erbij maar kan de dubbel niet vinden helaas 1-0 achter. De schrijver maakt paar foutjes waardoor Danielle is afgeleid en de zenuwen opspelen. De tegenstander checkt 2-0. Fdb gooit de laatste leg betere tripples, ondanks dat Danielle de zenuwen de baas wordt lukt het niet zoals ze zou willen en checkt de tgenstander D1 om het punt in de wacht te slepen.
Stand 3-2 voor Fdb.

Claudia en Melissa gooien samen de eerste koppel, prima bezig: 3-0 voor DVO.
Stand 3-3.Mandy en Melanie gooien de volgende koppel. Er worden teveel dubbels gemist waardoor de stand al snel op 2-0 achterstand komt. De derde leg vallen er weer wat tripples en valt ook de dubbel 2-1. Helaas weten ze dit niet vast te houden en wordt het 3-1 voor Fdb.
Stand 4-3 achter.

Claudia en Melissa gooien de derde koppel, deze wordt helaas verloren met 3-1 door het teveel missen van de dubbels.
Melanie en Mandy gooien gooien de laatste koppel maar ook zij verliezen met 3-1.
Stand 6-3 achter.

Kom op DVO de rest van de punten zijn nog steeds belangrijk!!
De teamgame wordt vol overtuiging gegooid en gecheckt door Melanie. Hoppa toch weer een punt.
Stand 6-4 achter.

De laatste wedstrijd van de dag: de solo mag Marscha aantreden. Marscha checkt de eerste leg makkelijk en staat 1-0 voor. Helaas vallen de volgende 2 legs naar de tegenstander en staat Marscha 2-1 achter! Een beetje aanmoediging doet goed, het wordt 2-2. Marscha wint de bull en trekt de laatste leg naar zich toe en wint de partij met 3-2.

Eindstand 6-5 verloren.

Dames: goede strijd geleverd en als we deze sfeer kunnen vasthouden komt het vast goed!!
De heren hebben wederom vol overtuigng gewonnen met 15-2 en blijven op eenzame hoogte bovenaan in hun poule staan!!

Volgende wedstrijd is 24 november, een thuiswedstrijd bij 't Toppertje in Hengelo. Support is altijd welkom!!