Dames Laco wedstrijd 29-9-2018

Vandaag de 2de wedstrijd van dit seizoen op het programma. We mogen thuis tegen regerend kampioen DSWN. Nadat DSWN hun eerste wedstrijd hadden verloren (zonder hun sterkste spelers) konden we verwachten dat ze vandaag natuurlijk hun beste spelers mee hadden om voor de volle winst te gaan.

Helaas was onze manager vandaag afwezig. Gelukkig hebben we een assistent manager die ook goed weet hoe het werkt. Dus nadat de opstelling was bepaald konden we om 13.00 uur dan ook beginnen.

Melissa mag als eerste aantreden tegen Priscilla Steenbergen. Het wordt een spannende partij, waarbij de dubbels de kant van Priscilla opvielen. De eindstand wordt 3-1 voor Priscilla. Helaas 1-0 achter.

Dan treedt Claudia aan de oche en zij mag het opnemen tegen Priscilla Groeneweg. Claudia laat de zenuwen toe en met wederzijds matig spel trekt Claudia de partij naar zich toe met 3-0.
Dan staat het weer 1-1.

Als derde staat Melanie voor het bord. De eerste leg domineert Melanie in punten, maar mist 2 pijlen op de dubbel. Vervolgens checkt Anita 87 op de bull, auw die doet wel even zeer. Vervolgens gooit Anita in de 2de leg direct een 180 en Melanie heeft moeite om de pijlen goed weg te krijgen. Die paar tripples wegen niet op tegen de vele tripples van de tegenstander, helaas 3-0 verloren.
Stand 2-1 voor DSWN.

Dan is het debuut voor Marscha, zij treedt aan tegen Jaime. Marscha maakt gebruik van haar geheime wapen (die we natuurlijk niet verklappen ,-)) en weet de stand naar 2-2 te trekken. Na het bullen mocht Marscha beginnen aan de 5de leg en deze trekt ze naar zich toe. 3-2 gewonnen.
2-2 spannend!

Tot slot staat Tonia klaar om aan te treden tegen Rilana. Ook deze partij met aan beide kanten zeer wisselvallig spel komt op een stand van 2-2. Er wordt gebulld en de laatste leg begint. Helaas mist Tonia vele pijlen op de dubbel en trekt de tegenstander de partij naar zich toe met 3-2.

Tussen stand na de singles: 3-2 voor DSWN.

De eerste koppel, Claudia en Melanie treden aan tegen Priscilla Steenbergen en Anita. Eindstand 0-3. Stand 4-2 voor DSWN.

Het tweede koppel, Melissa en Marscha treden eveneens aan tegen Priscilla Steenbergen en Anita. Ook hier een eindstand van 0-3. Tussenstand 5-2 voor DSWN.

De derde koppel, spelen Claudia en Melanie tegen Priscilla Groeneweg en Jaime, deze partij trekt DVO naar zich toe met een stand van 3-1. Tussenstand 5-3 voor DSWN.

De laatste koppel wordt gespeeld door Melissa en Marscha. Zij nemen het op tegen Priscilla Groeneweg en Jaime. Ook deze partij trekken ze naar zich toe, met 3-1.
Tussenstand 5-4 voor DSWN.

Dan wordt de teamgame gespeeld. DVO domineert de eerste 500 punten daarna komt DSWN met een sprint dichterbij. Claudia mocht aantreden voor 52. Helaas spelen de zenuwen op en laat ze 29 op het bord staan. De tegenstander gooit een goede score en zet hun stand op 16. Melanie is aan de beurt en voelt de druk aardig. Om voor zekerheid te gaan, gooit ze onderin het bord en raakt 17. Dubbel 6 blijft over met 2 pijlen.. strakker dan strak kan niet maar daar heb je niks aan, dubbel 6 blijft staan.
Anita staat voor de oche voor dubbel 8 en check. Bah bah, tussenstand 6-4 voor DSWN.

Voor de solo mag vandaag de 2de nieuwe seler aantreden, Danielle Geerdink. Het is een bloedspannende partij met wisselvallig spel en ook een mooie leg voor Danielle. De stand komt op 2-2 en er wordt gebulld. Danielle trekt de bull naar zich toe en begint aan de laatste leg. Pff die dubbels vandaag vallen niet onze kant op. Helaas verliest Danielle met 3-2.

Eindstand 7-4 verloren van DSWN. Ditmaal een geflatteerde uitslag waar we dan ook niet blij mee zijn. Maarja vol goede moed en extra training gaan we op naar de volgende wedstrijd tegen DBBR op 13 oktober thuis.
Support is van harte welkom!