Competitie 2018-2019

Na lang puzzelen staat uiteindelijk de competitie voor het seizoen 2018-2019 online. We hebben ook dit keer er weer alles aan gedaan om het voor iedereen zo mooi mogelijk te maken. Wij hebben dit jaar met ruim 90 procent van de verzoeken rekening kunnen houden. Zoals ik al in een eerder bericht had aangegeven, is het niet voor iedereen gelukt en dan met name voor de grote locatie’s. Dit heeft vooral te maken met het aantal teams wat in 1 divisie gooit. Dit werkt dan door in alle poules, want zoals bekend is, mogen er hooguit 2 teams uit 1 café in 1 poule gooien. We hebben ook geprobeerd om de teams die uit 1 café in een poule zitten in het begin van de beide speelhelften tegen elkaar te laten spelen.

Ondanks dat wij er goed naar hebben gekeken, zit een foutje in een klein hoekje. Mocht je er nu alsnog achter komen dat er, bijvoorbeeld 3 teams thuis moet spelen terwijl er maar 2 borden zijn, geef dat dan even door via een mail aan Olaf competitieleider@dvodarts.nl. Valt je iets anders op, geef dit dan ook door via de mail.

Ook staat de voorronde van de beker op de site. Deze wordt gegooid op 3 september. Zoals in de ALV van de D.V.O. is besloten, zullen de hoger geplaatste teams altijd uit spelen (tot de laatste 32). Mochten er 2 teams uit een divisie (ere/eerste/tweede etc. ) tegen elkaar moeten, dan blijft de originele loting staan. Tot aan de laatste 64 is ons gebied ook opgedeeld in twee delen, zodat daarmee ook de afstand kleiner wordt dan de afgelopen jaren was. Mocht je nu hierin ook een fout vinden, meldt dit dan.

Ingko Mulders, Olaf Orriens en Danny Koel