Poule Indeling 2018/2019

Beste Leden,

We zijn hard bezig om de competitie 2018-2019 weer in elkaar te zetten. We zijn er achter gekomen dat het dit jaar, met name in de 3de en 4de divisie een enorm lastig jaar is geworden, omdat er veel cafés zijn met meer dan 2 teams in dezelfde divisie (3 of 4). Omdat wij als regel hebben dat er niet meer dan 2 teams uit 1 café in 1 poule (bv 4A) mogen gooien, komt het erop neer dat er dit jaar meerdere teams zullen zijn die verder moeten reizen dan ze gewend zijn. Elke poule bestaat uit 14 teams (2 uit 13) en omdat er dus teams in een poule moeten van verder weg houdt dit ook automatisch in dat er andere teams ook weer door moeten schuiven naar een andere regio.

Dan zal de vraag nu komen “Waarom moet mijn team zo ver weg?”. Dit is puur willekeur. Met het indelen van de teams hebben wij, zonder naar de namen te kijken, gewoon elke keer een team gepakt. Dit kan voor dit jaar niet leuk zijn, maar houdt er rekening mee dat wat jij moet rijden een ander ook moet rijden. Voor diegene die dit jaar iets verder moet rijden dan men gewend is, zullen wij proberen volgend jaar anders in te delen als dit kan.

Een competitie in elkaar zetten, zoals die van de D.V.O., is niet zo maar even gedaan. Wij zijn er minimaal 120 uur (vrijwilligers tijd) mee bezig om dit voor elkaar te krijgen en te proberen een voor iedereen zo mooi mogelijke competitie te maken. Via de onderstaande kaarten kunnen julliie zien hoe de indeling is gemaakt. Aankomende week gaan we de indeling van de poules maken, zodat ook de speeldatums bekend zijn.

Mocht er nu toch een fout zijn ingeslopen en je komt hierachter mail dan wedstrijdleiding@dvodarts.nl LET OP! Het gaat hierbij dan alleen om een fout en niet om een verzoek ergens anders ingedeeld te worden. Melden kan t/m 20 juli 2018.

Namens de competitiemakers,

Ingko Mulders

De kaarten:
- 4e Divisie A-F
- 4e Divisie G-L
- 3e Divisie A-D
- 3e Divisie E-H
- Ere, 1e en 2e Divisie

Bewerkt:
- 18-07-2018, 18:57u - Wijziging in Poules 4J en 4H
- 20-07-2018, 10:46u - Wijziging in Poules 2A en 2B