4de DVO Ranking, 2de CLOD-Tickets

DVO-ranking 22 december 2017

Op vrijdag 22 december 2017 was de laatste ranking van het jaar 2017. Helaas was de opkomst niet hoog maar de gezelligheid was er niet minder om.

Deze ranking was de 2de ranking van het 2de toernooi en dat betekende dat er weer C.L.O.D.-tickets verdeeld gingen worden.

Bij de dames ging de strijd tussen Melanie Jongbloed en Claudia Engelschalk. Doordat Melanie in de poule gewonnen had en er maar 3 dames waren wist zij dat de C.L.O.D.-ticket binnen was. Er werd nog wel door beide dames gespeeld om de dag winst en die ging met een 4-0 overwinning naar Claudia.

Bij de Heren A waren er 10 deelnemers en die speelden in 2 poules. Van beide poules gingen de nummers 1 en 2 door. Doordat Marcel Snippe de eerste ranking had gewonnen en nu door was in de winnaars ronde was alleen Eddy Fokke nog een bedreiging voor hem. In een spannende finale wist Marcel de laatste leg te winnen daarmee toch nog overtuigend het C.L.O.D.-ticket binnen te halen.

Bij de Heren B gingen we rustig verder met de ranking die over het hele jaar gaat en waar een inschrijving en Hotelovernachting voor de Dutch Open 2019 is te winnen. In de winnaars ronde wist Kevin Rooks zijn tweede ranking te winnen en komt daarmee nog maar op 1 punt achterstand op de nummer 1 Koen Sanders. In de finale versloeg hij Leroy Jansen. De finale van de verliezersronde ging ditmaal tussen Donny de Jong en Jos Oude Sogtoen. Deze werd gewonnen door Donny.

De D.V.O. feliciteert Marcel Snippe en Melanie Jongbloed met het behalen van de C.L.O.D.-tickets, deze zullen worden uitgereikt op de feestavond.

Er zijn nu nog maar 2 ranking avond en wel op 23 februari en 23 maart. Op deze 2 rankings is er nog 1 C.L.O.D.-ticket te verdienen voor de Dames en Heren A. En zullen we erachter gaan komen wie zich kampioen mag noemen van de heren B.

Tot dan.