Verslag dames LaCo 2 december 2017

Vandaag 2 december mochten we voor de 4de LaCo wedstrijd dit seizoen aantreden.
De rit ging naar Apeldoorn, cafe Vrijbuiter waar we mochten aantreden tegen de Dartvereniging Stedendriehoek.
Om onze 2de plaats vast te houden moeten we natuurlijk wel winnen!!
In de single trapt Stephennie af en staat wel lekker te gooien en wint haar partij. Mooi begin, 1-0 voor. Als 2de mag Marlyn aantreden, zij moet tegen een oud DVO speelster, Karin Kamphorst. Helaas verliest Marlyn de partij en dan staat het 1-1. Dan is de beurt aan Claudia, ons stresskipje ;-). Claudia gebruikt de zenuwen op de juiste manier en weet de partij naar zich toe te trekken en dan staat het weer 2 -1. Dan verschijnt Melanie aan de oche, en helaas verliest zij de partij en dan staat het weer 2 - 2. Tot slot speelt Melissa de laatste single partij en deze wint zij oertuigend waardoor we 3 - 2 uit de singles komen.

Met een goed gevoel gaan we de koppels in, waar Melissa en Stephennie de 1ste koppel gooien. Helaas komt Steph er niet meer lekker in en wordt het een zware partij, die dan helaas wordt verloren, dan staat het weer 3-3. De 2de koppel staan Melanie en Claudia klaar. Het ging wel redelijk en zij weten deze punt te pakken, 4 - 3 voor DVO. Steph is gewisseld en nu staan Melissa en Tonia klaar om de punt te pakken en dat deden ze dan ook, 5 - 3 voor DVO. De laatste koppel staan ook Melanie en Claudia weer vol goede moed klaar. Dan gebeurt er iets... het loopt niet meer, na 2-0 achter komen ze terug naar 2 - 2 maar helaas lukt het de laatste leg niet. 5 - 4 voor DVO. Teamgame: gaat gelijk op maar wordt gewonnen door DVS.. 5 - 5.
En dan is die daar weer die allesbeslissende solo! De eer is aan Marlyn en na de thriller tegen de RDB hebben wij er alle vertrouwen in.
Spannende partij waarbij Marlyn 1 - 0 voorkomt en ook 2 - 0. Dan pakt de tegenstander een leg en staat het 2 - 1. De 4de leg gaat gelijk op en beide dames missen nogal wat dubbels warbij het draad we heel vaak in de weg zat bij Marlyn. Maar de allesbeslissende dubbel 1 pakt Marlyn natuurlijk gewoon, dus is de punt voor DVO en dus ook de winst van de dag.
Een mooie 6 - 5: ik zeg HOE DAN ?!?!
Haha goed gedaan dames trots op ons.

(Helaas was Ramona er vandaag niet bij wegens het overlijden van haar vader. In gedachten was ze er wel en wij natuurlijk bij haar 😘)