3e DVO ranking

DVO ranking 24 november 2017

Afgelopen vrijdag was de derde rankingavond van het seizoen 2017-2018. 

De Dames en Heren A zijn begonnen aan het eerste toernooi voor de tweede CLOD ticket. 

Bij de dames waren er helaas maar 4 aanwezig. Zij hadden het er niet minder gezellig om. Uiteraard werd er eerst in een poule gegooid en de nummers 3 en 4 spelden in de finale van de verliezersronde en deze werd uiteindelijk gewonnen door Patty van Driel. Zij won van Stephennie van Hierden. De finale in de winnaarsronde ging tussen Melanie en Claudia waarbij Melanie uiteindelijk de laatste dubbel gooiede. Door de lage opkomst hadden al de 4 de dames prijzengeld. 

Bij de Heren A was de opkomst verdubbeld ten opzichte van de eerste 2 toernooien en speelden we met 14 man. Zij begonnen ook in poules en daarin werd rustig aan gedaan. Ze hadden het gezellig. Na de poules ging het allemaal wat sneller. De verliezers ronde werd gewonnen door Ramon Leferink hij versloeg Oswald Blikman met 4 - 2. De Winnaars ronde was een mooie pot tussen Marcel Snippe en Mike Olde Kalter. Marcel is de laatste tijd goed op dreef en dat was nu ook te zien, hij won de finale met 5 - 3.

Bij de heren B waren er nu ook meer dan de andere keren, 31 in totaal. Zoals altijd bij de heren B is het altijd spannend. De finale in de verliezersronde werd gespeeld door Marc Klaucke en Marijn Bartelds. Waar Marijn in zijn vorige partijen nog uitgooide kwam het er nu niet van en daardoor won Marc met 3-0. De finale in de winnaarsronde ging tussen Leroy Jansen en Koen Sanders. Leroy gooide voor de eerste keer mee en liet gelijk zien dat hij toch nog wil proberen bovenin te eindigen. Hij won de finale met 4-2.

Alles uitslagen kunnen jullie terug vinden op http://www.dvodarts.nl/toernooien

De volgende ranking toernooi is op vrijdag 22 december. Tot dan.

 

Ingko Mulders.