Verslag dames LaCo 30-09-2017

Op zaterdag 30 september 2017 stond voor ons dames LACO team alweer de tweede wedstrijd van het seizoen op het programma.
Na de thriller in de eerste speelronde bij de RDB kregen we vandaag de dames van de SDC op bezoek. Zowel de heren als de dames van de SDC arriveerde rond 12:30 bij Buurtcafe Toppertje.
Rond 13:00 uur begonnen we aan de wedstrijd. De eerste single werd gegooid door Antonia. Deze wedstrijd ging met 3-1 de kant van de DVO op, waardoor Antonia de stand op 1-0 zette.
Hierna was het de beurt aan Melanie. Ondanks dat de dubbels niet helemaal liepen zoals gehoopt, bleek het scorende vermogen van Melanie voldoende deze middag om deze single met 3-1 over de streep te trekken. 2-0.
Vervolgens verscheen Melissa aan de oche om haar kunsten te vertonen. Melissa won haar single uiteindelijk ook met 3-1, waardoor de stand op alweer 3-0 kwam.
Vervolgens was het de beurt aan Claudia. Claudia won haar single met 3-0 waardoor de stand op 4-0 werd gezet.
Als laatste single was het de beurt aan Ramona. En om natuurlijk niet achter te blijven op de veel voorkomende score van 3-1 deze middag, won ook Ramona haar single met 3-1.
De dames hadden deze middag niet beter kunnen starten, en na de singles was de stand dan ook 5-0 in het voordeel van de DVO.
Na de singles gingen de dames gauw verder met de koppels, om het goede gevoel uit de singles vast te houden.
De eerste koppel werd gegooid door Melanie en Claudia. Ook in deze partij wisten de DVO dames het voor elkaar te krijgen om de koppel met 3-0 naar zich toe te trekken, waardoor de stand op 6-0 werd gezet.
Hierna was het de beurt aan Melissa en Antonia. Ook deze koppel werd met 3-0 gewonnen waardoor de dames de stand op een comfortabele 7-0 brachten.
In de derde koppel werd de eerste wissel van de dag gebruikt en was het de beurt aan Marlyn om haar pijlen te laten spreken. In een koppel met Melissa werd het 3-1 voor de DVO, waardoor de stand naar 8-0 werd getild.
De laatste koppel van de dag was het de beurt aan het Stephennie en Claudia om de stand verder op te voeren. Helaas ging dit voor beide dames niet zoals gehoopt. In een vooral spannende partij, waarbij de dames bij vlagen niet hun niveau vast konden houden, werd er helaas met 3-2 verloren. Hierdoor wist ook de DVS op het scorebord te komen en werd de stand 8-1.
De teamronde werd ook gewonnen door de DVO waardoor de stand op 9-1 werd gezet.
Het laatste punt van de dag moest worden binnengesleept door Ramona in de solo. Deze solo wist Ramona overtuigend te winnen met 3-0, waardoor ze de eindstand op 10-1 bracht.
De dames hebben vandaag een geweldige teamprestatie neer gezet door met ruime cijfers de dames van de SDC te verslaan. Ook willen wij hierbij onze geweldige schrijvers van vandaag, Harm en Ronald bedanken voor hun inzet.
De volgende wedstrijd van het Dames LACO team staat gepland op 28 oktober uit bij de DVK.