C.L.O.D. 2017

CLOD 2017

Afgelopen zaterdag is in Egmond aan Zee het toernooi Champions League of Darts afgewerkt. Dit toernooi is een kwalificatietoernooi voor de Finder Darts Masters en de Winmau World Masters.

In totaal hebben 18 DVO leden meegedaan. Bij de heren zat er na de eerste ronde nog maar 1 speler in, Dennie Olde Kalter. In de partijen ernaar speelde Dennie een paar mooie poten. Helaas moest hij in de halve finale zijn meerder erkennen in Jeffrey Stigter.

Kevin Wensink die in de eerste ronde verloor van Nigel van Milligen haalde nog wel de finale van de verliezersronde.

Bij de dames kwam Karin Kamphorst het verst. Zij wist tot de kwartfinale te komen maar ging hierin met 3-4 ten onder tegen Marjolein Noijens.

Bij de aspiranten wist Senna de Witte de kwartfinales te halen. Helaas was de tegenstander hierin iets te sterk en verloor Senna met 3-0.

Silvana Veltman wist bij de meisjes ook de kwartfinale te halen maar ook hier eindigde voor haar het toernooi.

Bij de junioren haalde Ramon Leferink en Youri van Ommen de laatste 16. Waar Youri in de poules alles nog wist te winnen verloor hij jammer genoeg met 0 -3 van Mike Jansen.

Ramon Leferink wist zijn goede vorm van de poule mee te nemen naar de K.O. fase en onderweg naar de finale versloeg hij in de halve finale nog Marvin van Velzen. In de finale maakte Ramon het nog even spannend door de tegenstander, Lars Plasier, van een 4 -1 voorsprong terug te laten komen tot 4 – 4. Maar in de laatste leg, nadat Lars 2 wedstrijd pijlen had gemist op 96, gooide Ramon de 24 met 1 pijl uit. Ramon plaatst zich daarmee voor de Finder Darts Masters die gespeeld gaat worden van 8 t/m 10 december in Egmond aan Zee bij Hotel Kijkduin.

Voor alle uitslagen kijk op www.clod.nl