Inschrijving Seizoen 2024-2025

Lees onderstaande informatie a.u.b. helemaal door, voordat je je inschrijft.

Van 24 juni t/m 12 juli kunnen teams zich inschrijven voor de competitie 2024-2025. De competitie gaat van start op maandag 2 september 2024 met een voorronde in de bekercompetitie. Let er op dat je moet selecteren of je wel of niet meedoet aan de bekercompetitie!

Algemene Informatie

Zorg er op voorhand voor dat je alle gegevens van je teamleden compleet hebt. Er zullen een aantal verplichte velden zijn, waaronder het e-mailadres. In het uitzonderlijke geval dat een speler geen e-mailadres heeft, vul dan het e-mailadres van de captain in. De captain is dan verantwoordelijk voor het doorspelen van de informatie aan zijn teamgenoten. Daarnaast zouden wij het zeer prettig vinden dat er een e-mailadres ingevuld wordt van de speellocatie.

Wanneer je je inschrijft voor de competitie van de Dart Vereniging Oost-Nederland word je automatisch lid van de Nederlandse Dart Bond.

De contributie bedraagt € 30,-- per seizoen voor leden die meedoen aan de competitie. Betaling geschiedt alleen via iDEAL. Vanaf 2 september kunnen er weer spelers worden bijgevoegd.

De inschrijving verloopt in enkele stappen. Gebruik hiervoor de handleiding onderaan dit bericht.

Locatie

Ga je darten in een locatie waar afgelopen seizoen ook gedart is? Voer dan geen nieuwe locatie op, maar zoek in de lijst naar de bestaande locatie. Is de locatie van naam veranderd? Geef dan een naamswijziging door aan de ledenadministratie en vul de oude naam in van de locatie.

Informatie voor bestaande teams

Let op dat je inlogt met de Teambeheer-gegevens van afgelopen seizoen. Mocht je als team een nieuwe naam willen, kan dat op dat moment ook. Schrijf je a.u.b. niet in als nieuw team.

Informatie voor nieuwe teams

Wanneer een nieuw team zich inschrijft, betaal je een borg van € 45,--. Als aan het einde van het seizoen een team wordt opgeheven, kun je de borg terugvragen door vóór 1 september een mail te sturen aan de penningmeester o.v.v. teamnummer, teamnaam en het bankrekeningnummer waarop de borg terug dient gestort te worden. Ná 1 september vervalt de borg aan de D.V.O. Wanneer teams zich tijdens het seizoen terugtrekken of uit de competitie worden gehaald, vervalt de waarborgsom aan de D.V.O.

Inschrijven

Via deze link kun je je inschrijven voor het nieuwe seizoen. Bekijk ook de handleiding voor het inschrijven.

voor overige vragen neem dan contact op met Marieke Vos.

M. ledenadministratie@dvodarts.nl
T. 0613383004