D.V.O. beker finales 2023/2024

Beste Leden,

Vanavond vinden de halve finales en finale van het beker seizoen 2023/2024. De loting is gedaan onder toezicht van de teamcaptains en de volgende wedstrijden zijn er uitgerold:

HALVE FINALE
Dutch Titans The Harbour Hitman 5-0
De Stam 1  Kremer 4 5-1

 

Dutch Titans winnen de round robin met 5-3. Ramon wint de singel van Sjoerd en Mike wint van Maikel. Robin wint van David. Dennie wint van Sander. De reservers hebben niet hoeven spelen. Voor Dutch Titans waren dit Ansjelo en Stefan. Bij The Harbour Hitman waren dit Peter en Mathijs. Dutch Titans is door naar de finale.

De Stam 1 wint de round robin met 5-4 nadat Kremer 4 met 1-3 voor stond. Thijs wint van Klaas en Johan wint van Gerrit. Maikel wint van Daan. Marcel wint van Wilco. In deze wedstrijd moest er een koppelwedstrijd gegooid worden en deze is uiteindelijk gewonnen door het koppel Thijs/Johan en zij wonen van Klaas/Gerrit. Danny de wissel bij de Stam 1 heeft niet hoeven te gooien

De Loting is gedaan en Dutch Titans is het thuis spelende team. 

                                                      FINALE

Round Robin   1-5 0 1
Ramon Thijs 3-4 0 1
Ansjelo Johan 1-4 0 1
Robin Maikel 4-2 1 0
Dennie Wilco 4-3 1 0
Dennie - Ramon Thijs - Johan 3-1 1 0
Ansjelo - Robin Maikel - Wilco 2-3 0 1
Dennie - Ramon Maikel - Wilco 3-0 1 0
Ansjelo - Robin Thijs - Johan 0-3 0 1
einduitslag     4 5

Nadat Thijs op een 3-1 voorsprong kwam wist Ramon zich toch nog goed terug te vechten tot 3-3. Het mocht niet baten Thijs gooit de laatste dubbel en wint de wedstrijd. De tweede singel was een mooie party met hoge scores voor zowel Johan en Ansjelo alleen was Johan iets strakker op de dubbels. De derde singel tussen Robin en Maikel en ook deze ging, ondanks een paar bouncers van beide spelers, heel mooi gelijk op. Robin was in een paar legs heel sterk op zijn dubbels en wint daarom dit punt. De laatste party was een topper. Wilco kwam op een 3-1 voorsprong tegen Dennie maar die laatste vocht zich terug tot een 3-3 stand. In de laatste leg miste Wilco op 84 2 match darts op dubbel 12. Dennie stond op 36 en gooit hem met zijn 2de pijl uit. 

4-4 het komt aan op de laatste koppel wedstrijd. Wat moet je zeggen van de koppels. Hier zie je toch echt de 2 beste teams van het seizoen 2023/2024. Johan gooit De Stam 1 naar de bekerwinst. 

DE STAM 1 IS KAMPIOEN!!!

Namens het bestuur van harte gefeliciteerd. En veel succes op de NDB finale dag in Zutphen. 

Ingko Mulders, Voorzitter.