Start competitie 2023/2024

Beste Leden,

De competitie van 2023/2024 staat weer online inclusief de eerste beker ronde.

We zijn blij dat we kunnen constateren dat wij meer inschrijvingen hebben dan vorig jaar bij de inschrijvingen en dat is voor onze sport in Overijssel goed nieuws.

Zoals elk jaar heeft het wel weer wat voeten in aarde gehad in verband met de verzoeken die zijn ingediend. We proberen elk jaar te voldoen aan de verzoeken maar dat gaat schema technisch niet altijd. Zoals elk jaar kregen wij ook weer verzoeken waar wij totaal niets mee doen. Zoals rekening houden met afstanden, bepaalde plaatsen waar men wel of niet wil gooien en of we rekening willen houden met bepaalde datums omdat locaties dan niet kunnen.

Ik wil iedereen er nog maar even op wijzen dat wij een officiële sportbond zijn en dat het al uitzonderlijk is dat wij rekening houden met voorkeuren dit zie je bij andere sportbonden (KNVB, KNBB) niet.

Zojuist is de inschrijving weer geopend. Dit betekend dat er weer leden ingeschreven kunnen worden. De inschrijvingen worden elke vrijdagavond verwerkt, met uitzondering van 1 september i.v.m. vakantie. Elke inschrijving die tussen vrijdagavond 19.30 uur en maandagavond wordt gedaan, zal dus een week later verwerkt worden. Hier worden geen uitzonderingen voor gemaakt.

Tevens zijn er nieuwe inloggegevens verstuurd via teambeheer. Check ook vooral je spambox, hier kan de mail ook in zijn beland.

De ledenadministratie is niet bereikbaar van 27 augustus tot en met 3 september.

Verder willen wij alle teamcaptains nogmaals vragen of zij goed alle gegevens van hun teamleden willen controleren met name adressen en mailadressen. Als er iets is veranderd in je locatie (borden erbij of weg gehaald) geef dat dan ook door aan wedstrijdleiding@dvodarts.nl ook voor alle andere vragen omtrent de competitie. Houd ook onze site goed in de gaten.   

Verder wensen wij iedereen een mooi en gezellig seizoen toe, GAME ON!

Namens het bestuur

Ingko Mulders

voorzitter