Poule-indeling 2023-2024

Beste Leden,

Nadat wij afgelopen jaar weer een volledig jaar hebben kunnen gooien, merken wij als bestuur dat het darten weer aantrekt in Oost-Nederland. Wij zijn dan ook blij om te melden dat er dit jaar meer teams zijn ingeschreven en dat zelfs bij de voorinschrijving er meer leden zijn ingeschreven dan voorgaand jaar.

Afgelopen week heeft iedereen kunnen controleren of je team in de juiste divisie is ingedeeld. Dit weekend hebben wij een voorlopige poule-indeling gemaakt. Zoals elk jaar kijken wij naar het aantal teams en werken wij met een kerstboom competitie: 1 x ere, 2 x eerste, 4 x tweede, 8 x derde en 8 x vierde divisie poules.

Zoals voorgaande jaren hebben wij geprobeerd de afstanden zo kort mogelijk te houden, maar zijn wij wel afhankelijk van de inschrijvingen en divisies waar teams in gooien. Zo delen wij nooit 3 teams uit 1 locatie in dezelfde poule. Hierdoor kan het zijn dat 1 team verder moet dan de andere 2 teams.

Bij de inschrijving hebben de teamcaptains opmerkingen kunnen plaatsen en, zoals zo vaak gemeld, proberen wij hier rekening mee te houden. Echter houden wij geen rekening met voorkeuren voor regio’s en speeldagen (2 uitzonderingen). Met voorkeuren als samen thuis spelen, of juist niet, proberen wij altijd rekening te houden, mits het schema dit toelaat.

In de onderstaande links zien jullie de voorlopige poule-indeling. Alleen als je in de verkeerde divisie bent ingedeeld, kun je dit melden bij de wedstrijdleiding. Verandering van poule wordt niet aangepast. Reageren kan t/m vrijdag 21 juli.

Ingko Mulders
Voorzitter

Bekijk hier de poule-indeling

De kaarten: