Ned. Div. kampioenschappen

Nederlands Divisie Kampioenschappen. We hebben een kampioen!!

Afgelopen zaterdag vonden in de Hanzehallen in Zutphen de landelijke divisiekampioenschapen plaats. In alle divisies speelden teams mee van de D.V.O. 

In de ere divisie speelden de Dutch Titans een goede poule fase helaas verloren zij in de kwart finale van team Cobra met 4 -1.

In de eerste divisie kwam het team Bornse Chaos uit voor de D.V.O. Ook zij speelde een goede poule fase zij wonnen alle 3 de wedstrijden. In de kwart finale wonnen zij van Dart Bobo's. Helaas kwamen zij in de halve finale net iets te kort en verloren zij van Kersmisdarters. 

Why Nut kwam uit in de tweede divisie ondanks dat zij maar 1 wedstrijd verloren en 2 wonnen kwamen zij net te kort om beste 2de te worden en was helaas de poule fase ook het eind punt. 

In de derde divisie waren de Dart Vaders goed begonnen en kwamen als beste uit hun poule. In de kwartfinale wonnen zij met 4 - 0 van 'n Goeie Lestuh. Daarna volgde ook een overwinning op Lekker Simpel Houwe 4 - 2. En toen na een lange tijd wachten konden zij eindelijk de finale spelen tegen Geen Idee. En na een paar mooie wedstrijden konden zij bij de laatste dubbel zich KAMPIOEN van Nederland noemen. 

In de vierde divisie mocht Annoniem proberen zich te plaatsen voor de halve finales helaas kwamen zij niet door de poule fase. 

Het bestuur feliciteert Dart Vaders met hun kampioenschap en Bornse Chaos met hun behaalde 3de plek.