Mededeling seizoen 2022-2023

Beste Leden,
 
We zijn nu alweer ruim over de helft van het seizoen en vooralsnog gaat alles goed. Met dit bericht willen wij een paar belangrijke datums en informatie doorgeven, dus lees het even aandachtig door.
 
De loting voor de bekercompetitie is vandaag gedaan en zal spoedig in Teambeheer komen. We zitten nu bij de laatste 16 en deze ronde wordt gespeeld op 13 maart 2023. De kwartfinales zullen gespeeld worden op 24 april en de halve finale en finale vinden tegelijk plaats op 15 mei en zal plaats vinden bij het Twentse Ros in Hengelo. De bekerkampioen is reglementair verplicht om naar de landelijke bekerkampioenschappen van de NDB te gaan. Deze vinden plaats op zondag 25 juni 2023. De locatie is de Hanzehal, Fanny Blankers-Koenweg 2, 7203 AA Zutphen.
 
Op zaterdag 10 juni vinden de divisiekampioenschappen plaats. Deze zullen gehouden worden bij Vosta in Enschede. Zoals het er nu naar uitziet, zullen de 4e en 3e divisie om 11.00 uur beginnen. Dan sluit de 2e divisie aan om 13.00 uur en zal de 1e divisie zich aansluiten om 15.00 uur, zodat we rond 17.00 uur klaar zijn.
 
De divisiekampioenen zijn reglementair verplicht om naar de NDB divisiekampioenschappen te gaan. Voor de 4e, 3e, 2de, 1ste en eredivisie vinden deze plaats op 24 juni 2023. De locatie is de Hanzehal, Fanny Blankers-Koenweg 2, 7203 AA Zutphen. Lees goed het reglement artikel 17 punt 2 door.
 
Op woensdag 10 mei houdt het bestuur de jaarlijkse ALV. Deze is voor ieder lid toegankelijk en zal gehouden worden bij het Twentse Ros in Hengelo. Over de inhoud van de ALV zal nog een nieuwsbericht komen, dus houd onze site goed in de gaten.
 
De DVO organiseert voor al zijn leden een groot DVO Toernooi met een gegarandeerd prijzengeld van € 2500,--. Het toernooi wordt op vrijdag 7 april gegooid voor meer informatie kijk op onze site en facebookpagina. Voorinschrijvingen kunnen via de mail gedaan worden.
 
Dan nog even over de lopende competitie. Competitiewedstrijden die vallen in de laatste 4 speelweken mogen niet meer verzet worden. En eventueel uitgestelde wedstrijden dienen dan gespeeld te zijn. Er mag in 1 seizoen 3 keer worden uitgesteld door een team. Let ook hier even op.
 
Ik hoop dat iedereen zo voldoende informatie heeft om het seizoen af te maken en voor een ieder heel veel plezier en succes.
 
Namens het bestuur,
 
 
Ingko Mulders
Voorzitter