Persconferentie 25-01-2022

Beste Leden,

Naar aanleiding van de persconferentie van 25 januari 2022 zijn wij als bestuur blij voor de horeca dat er weer een lichtpuntje is voor hun bedrijfsuitvoering.

Echter gaat de opening van de horeca ook gepaard met heel veel regels. Bij binnenkomst is het verplicht een QR-code te laten zien, moet de 1,5 meter gehandhaafd blijven en zal elke bezoeker een zitplaats moeten hebben. Bij het opstaan en lopen door een ruimte moet het mondkapje op en de sluitingstijd is gezet op 22:00 uur.

Deze bovenstaande regels maken het helaas voor onze vereniging nog niet mogelijk om onze competitie op te starten. Dit omdat er bijna geen locatie is die zich kan houden aan alle bovenstaande regels.

Wij hopen dat er over 3 weken, met het nieuwe peilmoment van de overheid, er meer mag en we toch weer kunnen beginnen. Mocht dit niet gebeuren dan zullen de regels 6 weken gelden en zullen wij als bestuur dan moeten kijken of er nog ruimte is voor een soort van competitie. Maar dat zullen wij aankomende tijd beslissen.

Wij hopen dat iedereen zich houdt aan de regels, zodat er wellicht snel een einde komt aan alle regels. Wees verstandig en blijf gezond.

Het bestuur