NDB Online Jeugd Challenge

Wegens de coronapandemie kunnen we helaas nog geen fysieke toernooien organiseren. Daarom organiseert de NDB de NDB Online Jeugd Challenge. Mis jij het darten ook zo erg en zou je graag weer eens een vriendschappelijk toernooi spelen vanuit je eigen huis? Dan is dit zeker iets voor jou!

Opzet
De NDB Online Jeugd Challenge is een gratis online toernooi, met vriendschappelijke opzet. Deelname is gratis en staat open voor jeugdspelers t/m 17 jaar. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt er gespeeld op één of meerdere dagen in het weekend van vrijdag 19 tot en met zondag 21 maart. De eerste ronde zal in een poulefase aanvangen, waarna de rest van het toernooi in knock-out format wordt gespeeld. In de poulefase zal er 501 b.o. 5 legs gespeeld worden. Er zijn twee categorieën; jongens & meisjes. Indien er 8 of minder meisjes inschrijven dan zullen zij meespelen bij de jongens. Om deze pilot tot een succes te kunnen maken is een minimale deelname van 32 spelers vereist.

Inschrijven
Wil je meedoen aan de NDB Online Jeugd Challenge schrijf je dan nu in. Inschrijven kan tot en met maandag 15 maart door een e-mail te sturen naar  o.v.v. NDB Online Jeugd Challenge. In je e-mail moet je de volgende gegevens doorgeven; je volledige naam, leeftijd, categorie (jongens of meisjes) en een e-mailadres en telefoonnummer waarop je te bereiken bent. Alle deelnemers zullen in de week voorafgaande aan het toernooi een mail met meer informatie ontvangen.

Minimale eisen
De NDB Online Jeugd Challenge is een vriendschappelijk toernooi en kent daarom een laagdrempelige opzet. Naast een eigen dartbaan thuis, heb je alleen 1 camera nodig die op het dartbord gericht is. Dat kan natuurlijk ook gewoon een telefoon of webcam zijn, als je dartbord maar goed in beeld is. De NDB Online Jeugd Challenge zal gespeeld worden via DartConnect.

Prijzen
Natuurlijk spelen we voor de fun. Maar voor de winnaars zijn er ook leuke prijzen.
Winnaar: Winmau Dartbord + Surround
runner-up: Winmau Dartbord
3e plaats: Surround

Game ON! App
Wil je alvast oefenen vanuit je eigen kamer tegen een vriend of vriendin. Download dan nu gratis de Game On! App en speel volledig gratis vanuit huis. In dit bericht vind je meer informatie over de Game ON! App.

Bron: ndbdarts.nl