corona virus update uitstel competities

UPDATE; 16 maart 2020

Naar aanleiding van extra maatregelen die zijn opgelegd vanuit de regereing komt naast reeds genoemde speelrondes ook speelronde 24 op de uitstel lijst te staan. Dit heeft voor onze competitie uiteraard vergaande gevolgen. Het bestuur houdt scherp in de gaten wat er verder staat te gebeuren en zullen, als er nieuwe berichten zijn, met nieuws komen en hoe het verder zal gaan met onze competitie. 

Wel willen wij vanaf hier al onze locaties houders een hart onder de riem steken en hun veel succes toe wensen met deze verplichte sluiting van hun horeca gelegenheden. Wij hopen op recht dat iedereen hier ongeschonden uit zal komen. 

 

Beste Leden van de D.V.O.

Naar aanleiding van de genomen maatregelen van de regering in verband met het Corona Virus heeft de NDB met klem geadviseerd, op advies van het NOC-NSF (de overkoepelende sportorganisatie waar wij onder vallen) om alle sportevenementen waaronder bijvoorbeeld de competitie-, oefen en trainingswedstrijden af te gelasten tot en met 31 maart.

Dit houdt voor de DVO in dat de competitie ronde 22 en 23 op respectievelijk 16 en 23 maart en de beker ronde van 30 maart verzet gaan worden. Over wat dit voor consequenties gaat hebben voor de competitie en hoe we dit gaan inhalen daar gaat het bestuur nog over vergaderen en worden jullie zo snel mogelijk van op de hoogte gebracht.

Houdt onze website en facebook pagina in de gaten voor verdere berichtgeving. Mocht je toch nog dringende vragen hebben over bovenstaande stuur dan een mail naar de competitie leider. Ik merk hierbij wel even op dat wij werken met vrijwilligers dus verwacht niet binnen een uur een berichtje terug.

 

Ingko Mulders

Voorzitter.