DVO Toernooien en Kampioenschapstoernooi

Beste leden,

Via deze weg willen wij jullie laten weten dat wij hebben besloten om de DVO toernooien die nog stonden voor dit seizoen te annuleren. De reden dat wij dit doen is omdat de afgelopen keren is gebleken dat de opkomst minimaal is. Daarnaast hebben wij ook te maken met de vele toernooien die om ons heen worden georganiseerd. Wij willen ondernemers en verenigingen niet in de weg zitten bij hun toernooien.

Wij begrijpen dat sommige van jullie teleurgesteld zullen zijn, maar wij vinden dat deze beslissing voor de vereniging het beste is.

Het DVO-kampioenschapstoernooi zal wel worden gehouden. Dit gebeurt op zaterdag 6 mei 2017 bij het Twentse Ros. Het prijzengeld wat nu niet wordt uitgekeerd tijdens de normale toernooien zal worden gebruikt om extra CLOD-tickets aan te schaffen die worden weggegeven op dit toernooi. Straks krijgen de nummers 1, 2 en 3 (4 in totaal) bij de heren A en Dames, een CLOD-ticket. Ook de winnaar van de heren B krijgt een CLOD-ticket. Overige informatie omtrent het kampioenschap volgt nog. 

Volgende jaar zullen er, in een andere opzet, wel weer toernooien georganiseerd worden. Hierover volgt ook meer informatie op de voorjaars ALV.

Ingko Mulders
Voorzitter