Dick Bontekoe verkozen tot Bondscoach Jeugd

Een tijd van komen en een tijd van gaan.

Na een lange selectieprocedure heeft ons bestuurslid Dick Bontekoe vandaag te horen gekregen dat hij is gekozen tot jeugd bondscoach van de NDB. Voor ons als bestuur was dit niet een verrassing. Op het moment dat de huidige bondscoach aangaf er mee te stoppen was het al gelijk duidelijk binnen het bestuur dat Dick ervoor zou gaan en wij kennen zijn kwaliteiten en waren er al wel van overtuigd dat Dick hier een goede kans zou maken. 

Voor Dick is dit een mooie en verdiende stap verder in zijn "darts carrière”. Helaas voor onze vereniging, is het in verband met eventuele belangenverstrengeling, niet toegestaan dat Dick binnen ons bestuur blijft functioneren. Zoals al gezegd wisten wij dat Dick een goede kans zou maken daarom hebben wij ook niet stil gezeten. 

Wij heten daarom André Vos van harte welkom binnen het hoofdbestuur met als functie hoofd jeugdzaken. André werkt nu al heel veel met de jeugd van de DVO en het jeugdbestuur heeft hem gezamenlijk naar voren geschoven. Het bestuur van de DVO heeft alle vertrouwen dat André deze taak goed zal volbrengen. Marieke Vos neemt de leeg gevallen plek binnen het jeugdbestuur op. André zijn plek binnen het hoofdbestuur zal nog officieel worden gemaakt, zoals de statuten voorschrijven, op de eerstvolgende ALV. 

Dick zal per 1 januari 2017 aangesteld worden en wij wensen hem dan ook heel veel succes toe en dat hij samen met zijn selecties maar meerdere mooie tijden mag beleven.    

Ingko Mulders 
Voorzitter

[Klik hier voor de aankondiging van de NDB]