DVO Toernooi 14 april 2019

Op 14 april hebben wij bij Het Twentse Ros ons 3de DVO toernooi gehouden. Ondanks dat er met een ledenaantal van ruim 2500 leden er maar 38 leden, waarvan 6 dames, aan de oche verschenen kunnen we niet anders concluderen dan dat het een hele gezellige dag was. Om 13.00 uur gingen alle namen door de molen en kwamen er in totaal 9 poules naar voren. Na de poules was er een winnaars- en verliezersronde. 

Na een paar "ommeunig" mooie potjes kwamen er 2 finales uit. De finale bij de verliezersronde ging tussen Kevin Rooks en Ian van Joost waarbij Kevin met een 4 - 1 overwinning aan het langste eind trok. 

In de winnaarsronde ging de finale tussen 2 teamleden, van het Toppertje 1, Ramon en Maarten. Ramon wist in de halve finale nog te winnnen van Melissa Landkroon met 4 -1 daar waar Maarten zich in de halve finale nog wist terug te knokken tegen Mike Olde Kalter na een 3 - 0 achterstand. En ondanks dat Maarten in de poule nog wist te winnen van Ramon was het toch de jeugd die vandaag overwon. En met een mooie 5 - 2 overwinning wist Ramon uiteindelijk de finale te winnen. 

Wij willen iedereen bedanken die aanwezig was en tot de volgende keer. 

Winnaarsronde:

1 Ramon
2 Maarten
3 Melissa
3 Mike

Verliezersronde

1 Kevin
2 Ian
3 Jeffrey
3 Melanie

Beste dame

Melissa Landkroon