Verslag 7e DVO Jeugdranking 2016-2017

Ramon Leferink , Randy Ziggers en Silvana Veltman winnen de 7de  DVO Jeugd ranking

Vandaag stond de 7de  jeugd ranking op het programma.

Er waren deze keer 18 kinderen waarvan 9 junioren , 7 aspiranten en 2 meisjes .

De meisjes werden in gedeeld bij de aspiranten . We hadden 2 poules 1 van 4 en 1 van 5  bij de junioren , en 2 poules 1 van 4 en 1 poule van 5 bij de aspiranten. Na de poules werd er gespeeld in de knock-out .

De meisje deden met de knock-out niet mee en speelden 1 wedstrijd tegen elkaar . Silvana Veltman wist met 3-0 te winnen van Caithlyn Keizer en Silvana had ook nog de hoogste finish door 82 uit te gooien in de poule fase.

Bij de aspiranten ging de finale in de verliezersronde tussen Armando Keizer en Rian Veltman en werd door Rian gewonnen met 3-2 . De finale in de winnaarsronde ging tussen Randy Ziggers en Joep Roelofs , deze werd gewonnen door Randy met 4-2 . De strijd om de 3de en 4de plaats ging tussen Senna de Witte en Daan Beernink en werd met 4-2 gewonnen door Senna .

Bij de junioren ging de finale in de verliezersronde tussen Rick Achterberg en Dani te Pas en werd met 4-3 gewonnen door Rick . De stijd om de 3de en 4de plaats ging tussen Niek Vos en Levi de Witte en werd met 4-1 gewonnen door Levi. De finale in de winnaarsronde ging tussen Sam groot Roessink en Ramon Leferink en werd met 7-4 gewonnen door Ramon . om de 3de en 4de plaats werd gestreden tussenJarno Sommer en Youri van Ommen , deze werd met 4-3 gewonnen door Jarno . Er werd deze middag 17x een 180 gegooid  , Youri en Sam gooiden er allebei 4. de hoogste finish bij de aspiranten kwam p naam van Daan Beernink met 89 en bij de junioren was het Sam die in de halve finale 108 wist uit te gooien .

Onze dank gaat uit naar Meros in Enschede. De laatste ranking is op 21 Mei bij Cafe Kremer in Vroomshoop , waar de Clod tickets en de andere prijzen worden uitgereikt.