Verslag 5e DVO Jeugdranking 2016-2017

Vandaag stond de 5de jeugd ranking op de agenda. Deze werd gehouden bij de schutterij in Losser. Er waren 23 kinderen. Deze werden verdeeld onder 6 poules, 3 bij de aspiranten en 3 bij de junioren. Er waren 9 aspiranten,11 junioren en 3 meisjes. De meisjes werden ingedeeld bij de aspiranten om na de poules een aparte meisjes poule te spelen. Bij de aspiranten waren 3 nieuwe kinderen en bij de junioren 1 nieuweling .

Bij de aspiranten ging de finale tussen Senna de Witte en Randy Ziggers. Het was een spannende wedstrijd die nipt werd gewonnen door Randy met 4-3. De strijd om de 3de en 4de plaats ging tussen nieuweling Tom van der Kuil en Rian Veltman. Deze werd gewonnen door Rian met 3-1.

Bij de meisjes werd een poule van 3 gespeeld nadat ze bij de aspiranten hadden meegedaan. De eerste wedstrijd ging tussen Ayla en Silvana en werd met 2-0 gewonnen door Silvana, Daarna was het de beurt aan Caithlynn om te spelen tegen Ayla. Deze werd gewonnen door Caithlynn met 2-0. De laatste wedstrijd ging tussen Silvana en Caithlynn en werd met 2-0 gewonnen door Silvana. Uitslag meisjes 1ste Silvana Veltman, 2de Caithlynn Keizer en 3de Ayla Bontekoe.

Bij de junioren waren spannende wedstrijden met soms verrassende uitslagen. De finale ging tussen Youri van Ommen (die in de halve finale won van Ramon Leferink) en Kjeld Pol. Deze werd gewonnen door Kjeld met 5-1. Kjeld gooide nog een mooie 134 finish (2x t17 d 16 ). Uitslag junioren 1ste Kjeld Pol, 2de Youri van Ommen en 3de Ramon Leferink die met 4-1 te sterk was voor Danny Jansen .

De volgende ranking is op 26 maart bij Café Brockie in Bornerbroek .