DVO Toernooien 2018-2019

De D.V.O. zal ook aankomend seizoen weer diverse senioren toernooien (18 jaar en ouder) voor haar leden gaan organiseren. De afgelopen jaren is gebleken dat een toernooi op de vrijdagavond - ondanks geen inschrijfgeld, gratis 1 consumptie en hoge prijzengeld - er niet genoeg animo is om een toernooi te houden. Daarom zullen er aankomend seizoen 4 toernooien gehouden worden op een zondag.

 De datums voor deze toernooien zijn:  

21 oktober 2018 singel toernooi
11 november 2018 koppel toernooi
17 maart 2019 team toernooi
14 april 2019 singel toernooi

De toernooien vinden plaats bij Café en Zalencentrum Het Twentse Ros in Hengelo. De zaal is open om 12.00 uur en de inschrijving sluit om 13.00 uur. Net als vorig jaar kan je je alleen maar in de zaal inschrijven en niet telefonisch. Dus kom op tijd. 

  • Bij het single toernooi zal er bij minder dan 48 deelnemers 1 toernooi zijn en bij meer dan 48 deelnemers zullen we werken in categorien met minimaal 16 deelnemers (Heren A en B) en 8 dames. De wedstrijdleiding kan op de dag zelf anders beslissen.
  • Bij het koppeltoernooi is er geen aparte categorie.
  • Bij het teamtoernooi bestaat een team uit 3 personen (geen wissels). Men gooit een round robin best of 7, 1 koppel 501 best of 5 en indien nodig één single 501 best of 5. Een team mag uit maximaal 2 ere/eerste/tweede divisie spelers bestaan.

Alle toernooien zullen beginnen in een poule en daarna is er een K.O. winnaars en verliezers ronde. Ook zal er dit jaar geen inschrijfgeld berekend worden en krijgt iedereen bij inschrijving een consumptiebon. Het prijzengeld voor elk toernooi is € 750,--. De verdeling hiervan zal op de dag zelf, aan de hand van het aantal deelnemers, bekend worden gemaakt.

Zoals gezegd, proberen wij dit jaar eens wat anders en hopen hiermee dat er meer leden de weg gaan vinden naar ons toernooi.