Einde van seizoen 2017-2018

Beste leden,

Onderstaande is ook naar de captains verstuurd via Teambeheer:

Het einde van het seizoen nadert weer dit betekent promotie wedstrijden voor de nummers 2 uit alle competities (behalve ere) en divisie kampioenschappen.

Hieronder de datums.

Promotie wedstrijden 14 en 28 mei (dit betreft een thuis en uit wedstrijd(loting komt op de DVO site te staan) graag een duidelijke foto met de uitslag maar ook het aantal legs I.V.M een 5-4 en 4-5 uitslag sturen naar 0630296597.

Divisie wedstrijden 19 mei bij het Twentse Ros te Hengelo. Opgeven of je komt dient te gebeuren voor 15 mei op wedstrijdleiding@dvodarts.nl. we loten vooraf (dit om te voorkomen dat er lange wachttijden zullen zijn zoals afgelopen jaar) de tijden dat je aanwezig moet zijn komen dan op de DVO site te staan dus houd deze goed in de gaten.Je dient je zeker een half uur van te voren te melden aan de wedstrijd tafel.

Aanvraag plaquette

Alle nummers 1 2 3 kunnen deze aanvragen via deze link.

Let wel op i.v.m. de levertijd bestellen voor 1 juni. Plaquettes dienen op de feestavond opgehaald te worden. Heb je je daar al voor opgegeven? Ook graag even melden wanneer je alleen de plaquette op komt halen.

Groeten Olaf