DVO Ranking 2017-2018

Beste Leden, 

Aankomend jaar zullen we de CLOD tickets gaan verdelen via 3 x 2 toernooien die we tijdens het seizoen gaan houden. Dus over een periode van 2 toernooien (mini ranking) per keer gaan we kijken wie recht heeft op een CLOD ticket bij de heren en de dames. De reden dat we dit op deze manier gaan doen, is om iedereen een kans te geven een periode er voor te gaan. Je bent dus niet verplicht , zoals vroeger, om een heel jaar mee te gooien of zoals afgelopen jaar te moeten pieken op 1 dag. 

De definitieve datums voor de toernooien zijn:

Ranking 1
29 september
27 oktober

Ranking 2
24 november
22 december

Ranking 3
23 februari
23 maart

De winnaar, per ranking, in de A poule en bij de dames wint een CLOD ticket en na elke ranking staat iedereen weer op 0 punten en beginnen we opnieuw.  De leden die een CLOD ticket hebben gewonnen, mogen daarna wel meedoen, maar hun scores worden niet meegeteld. 

Ook kan er elke avond in een B poule gespeeld worden. In de B poule spelen we ook een ranking, maar dan over 6 wedstrijden en de winnaar krijgt een inschrijving voor de Dutch Open 2019 en een hotelovernachting (indien mogelijk bij de Bonte Wever) aangeboden. 

Naast het CLOD ticket zal er ook een prijzengeld te verdelen zijn. In totaal is er per avond een pot van € 500 die wordt gedeeld door de heren A, B en de dames deelnemers en zal dan evenredig verdeeld worden over de 3 poules. 

De toernooien zijn alleen voor DVO leden. Er hoeft op de avond zelf geen inschrijfgeld betaald te worden en elke deelnemer krijgt een consumptie bon.