Poule-indeling 2022-2023

Beste Leden,

We zijn hard bezig om de competitie 2022-2023 weer in elkaar te zetten. We zijn er achter gekomen dat het dit jaar in de 4de divisie enorm lastig jaar is, omdat er een vervelend aantal teams beschikbaar is voor deze divisie. Dit heeft er voor gezorgd dat we daar poules krijgen van 14, 13, 12 en zelfs 10 teams. We hebben hiervoor gekozen, omdat de reisafstanden voor sommige teams anders bijzonder groot worden. Helaas betekent dit dan wel dat men in de 4de divisie vaker vrij kan hebben.

Een competitie in elkaar zetten, zoals die van de D.V.O., is niet zo maar even gedaan. Wij zijn er minimaal 120 uur (vrijwilligers tijd) mee bezig om dit voor elkaar te krijgen en te proberen een voor iedereen zo mooi mogelijke competitie te maken. Via de onderstaande kaarten kunnen jullie zien hoe de indeling is gemaakt. Aankomende week gaan we de indeling van de poules maken, zodat ook de speeldatums bekend zijn.

Mocht er nu toch een fout zijn ingeslopen en je komt hierachter mail dan voorzitter@dvodarts.nl. LET OP! Het gaat hierbij dan alleen om een fout en niet om een verzoek ergens anders ingedeeld te worden. Melden kan t/m 14 augustus 2022. Helaas is deze tijd wat kort. Dit komt doordat we een late inschrijving hadden en nog midden in de vakanties zitten. Het daadwerkelijke puzzelen moet nog beginnen.

Namens de competitiemakers,

Ingko Mulders

Bekijk hier de poule-indeling.

De kaarten:

Wijzigingen 15-08-2022:

  • Poule 3G en 3H: In 3G teveel teams uit 1 café in de poule. 2 teams van 3G naar 3H en andersom.
  • Poule 3A en 2A: Why Nut naar 2A en Pieln Smieters naar 3A. Onterechte promotie.