Feestavond en Aanvraag Plaquettes

Feestavond

De feestavond van dit jaar staat gepland op vrijdag 14 juni, 20:00u tot 0:00u. Deze vindt dit jaar plaats bij Café/Restaurant/Zalencentrum De Gebrande Waateren te Hengevelde.

Je kunt je opgeven voor deze feestavond tot en met 7 juni, 23:59u. Je mag ook een introducé uitnodigen (maximaal 1 per lid en € 25,-- bijbetaling op de avond zelf). De leden die zich vorig jaar ingeschreven hebben en niet aanwezig waren zonder bericht, wordt dit jaar de toegang geweigerd. Er is ruimte voor maximaal 150 personen, inclusief introducees.

Inschrijven voor de feestavond doe je door dit formulier in te vullen.

Plaquettes

Op deze avond worden ook de plaquettes, 170 Club bekers/certificaten, enz. uitgereikt. Wij hopen jullie natuurlijk allemaal op deze avond te zien! Het beloofd, net als vorig jaar, weer een gezellige avond te worden.

Het aanvragen van de plaquette kun je doen door dit formulier (tot 31 mei) in te vullen. Dit doe is alleen voor de nummers 1, 2 en 3 van elke poule. De bekers/certificaten voor de 170 finishes en de schalen voor de divisiekampioenen worden automatisch besteld. Als je een plaquette aanvraagt dien je deze op de feestavond op te halen anders worden er kosten in rekening gebracht.