Verslag 8e DVO Jeugdranking 2016-2017

Jarno Sommer , Senna de Witte en Silvana Veltman winnen de laatste DVO Jeugd ranking

Zondag 21 Mei stond de laatste DVO jeugdranking op het programma .

De jeugd reisde deze zonnige dag af naar cafe Kremer in Vroomshoop , waar het terras en de BBQ klaar stonden en binnen de dartbanen klaar waren gemaakt door Dick Kremer. Er waren 29 kinderen vandaag , 14 junioren 9 aspiranten en 5 meisjes . De meisjes werden bij de jongens ingedeeld en zo starten we met 6 poules , 3 aspiranten en 3 junioren . Na de poules konden de kinderen genieten van de BBQ en van het mooie weer om buiten op het terras te genieten van het vlees , dat gebakken werd door Dick . Na de BBQ gingen we verder met de knock out . De meisjes werden in een nieuwe poule ingedeeld om daar te strijden voor de overwinning. De finale bij de meisjes ging tussen Silvana en Melissa , deze werd met 2-0 gewonnen door Silvana . 3de bij de meisjes werd Caithlynn . In de verliezers ronde ging het tussen Ayla Bontekoe en Angie Ziggers , deze werd gewonnen door Angie .

Bij de aspiranten ging de finale tussen Senna en Daan , deze wedstrijd werd gewonnen door Senna . De wedstrijd om de 3de en 4de plaats ging tussen Joep en Niels en werd gewonnen door Joep . In de verliezers ronde hadden we een broeder wedstrijd tussen Milan en Stijn Bontekoe , deze werd gewonnen door Stijn .

Bij de junioren ging de finale tussen Jarno Sommer en Dani te Pas en werd gewonnen door Jarno . Om de 3de en 4de plaats werd gestreden door Ramon en Sam , deze werd door Ramon gewonnen. In de veriezers ronde stonden Kjeld en Ian in de finale , deze werd gewonnen door Kjeld . 3de in de veliezers ronde werd Justin .

Tegen half 5 begonnen we met het uitreiken van de bekers voor de dag winnaars en de hoogste finishes . Ook werden de bekers en de Clod tickets uit gedeeld en dat was tot het laatst nog heel spannend bij de junioren . Bij de meisjes is de uitslag als volgt: 1ste Silvana Veltman , 2de Caithlynn Keizer , 3de Ayla Bontekoe en 4de Melissa v/d Velde . de Clod tickets gingen naar Silvana , Caithlynn en Melissa . Bij de aspiranten 1ste Randy Ziggers , 2de Daan Beernink , 3de Senna de Witte .Omdat Randy 14 jaar is en niet meer bij de aspiranten mee mag doen bij de Clod gaat zijn ticket naar Joep Roelofs. Bij de Junioren was het tot het laatst nog spannend wie er 3de werd en de beker en het wel begeerde ticket binnen ging halen . Na de punten telling en een paar telefoontjes kwamen we tot de volgende eindstand .1ste plaats Ramon Leferink , 2de Plaats Kjeld Pol en met een gelijk aantal punten van 95 , en dus allebei een 3de plaats plus ticket Youri van Ommen en Sam groot Roessink .

Wij als Jeugd commissie willen bij deze alle darters ouders en locaties bedanken .