Verslag 6e DVO Jeugdranking 2016-2017

Vandaag stond de 6de jeugdranking op het programma.

Er waren deze keer 19 kinderen waarvan 8 junioren, 9 aspiranten en 2 meisjes.

De meisjes werden in gedeeld bij de aspiranten. We hadden 2 poules van 4 bij de junioren en 2 poules van 2 en 1 poule van 3 bij de aspiranten. Na de poules werd er gespeeld in de knock-out.

Bij de junioren ging de finale in de winnaarsronde tussen Ramon en Sam. Deze werd gemakkelijk gewonnen door Ramon met 5-1. Ramon gooide deze middag 3x de maximale score van 180. De strijd om de 3de en 4de plaats ging tussen Youri en Kjeld. Deze werd gewonnen door Kjeld, waardoor de eindstand van deze middag als volgt is: 1ste Ramon Leferink, 2de Sam groot Roessink, 3de Kjeld Pol en 4de Youri van Ommen die nog wel een mooie 160 finish gooide in de poule. De verliezersronde werd gewonnen door Jarno Sommer die won van Justin Veltman 3de werd Rick Oosterman en 4de Dani te Pas.

Bij de aspiranten ging de finale in de winnaarsronde tussen Daan en Randy. Dit werd een makkelijke overwinning voor Randy met 4-1. De strijd om de 3de en 4de plaats ging tussen Senna en Niels die Senna won met 3-2, waardoor de eindstand als volgt is: 1ste Randy Ziggers, 2de Daan Beernink, 3de Senna de Witte en 4de Niels Millekamp. De verliezersronde ging tussen Rian Veltman en Ian Veenendaal en werd gewonnen door Rian met 2-1. 3de werd Armando Keizer en 4de werd nieuweling Cody Spijker.

Bij de meisjes was er maar 1 wedstrijd na de poules tussen Silvana Veltman en Caithlyn Keizer. Deze werd gewonnen door Silvana. Om 4 uur waren we klaar en waren de bekers en de waardebonnen verdeeld onder de winnaars en werden er fotos gemaakt die je op de Facebook-site kunt vinden .

We willen Danny Koel en Café Brockie en het personeel bedanken . De volgende ranking is bij Meros in Enschede op 30 April.