belangrijke datums voor het eind van het seizoen

Beste Leden,

De laatste competitie wedstrijd is op maandag 3 juni. Iedereen wordt verzocht om zijn wedstrijd formulier op tijd in te vullen. In verband met tijd zullen de D.V.O. divisie kampioenschappen gespeeld worden op zaterdag 8 juni 2024. De tijden volgen nog. De kampioenen van deze dag gaan op 15 juni naar het NDB divisie kampioenschap. Dit is verplicht. 

De promotie wedstrijden vinden plaats op 10 en 17 juni 2024. Hiervoor wordt geloot door de competitieleider, Olaf Orriëns. Belangrijk is dat iedereen zowel de standen als de leg standen noteert ivm een gelijk spel over 2 wedstrijden. Wedstrijdformulieren worden door middel van een foto via mail of whatss app gestuurd naar Olaf Oriëns. Liefst nog dezelfde speel avond. 

De beker halve finale en finale worden gespeeld op 10 juni 2024. Voor als nog bij het Twentse Ros. De loting vindt daar ter plekke plaats. De winnaar van de beker gaat op zodnag 16 juni 2024 naar de landelijke NDB bekerkampioenschappen. En let op ook dit is verplicht. 

Kampioenen die naar de NDB gaan kunnen € 250 vergoeding vragen bij de penningmeester van de D.V.O., Melanie Jongbloed, te bereiken via penningmeester@dvodarts.nl. 

Mocht je vragen hebben mail dan naar wedstrijdleiding@dvodarts.nl

Met vriendelijke groet,

 

Ingko Mulders, voorzitter