Uitnodiging A.L.V. 15 mei 2024

Beste Leden,

Bij deze nodigt het bestuur jullie uit voor de Algemene Leden Vergadering van de Dart Vereniging Oost-Nederland.

De datum voor de A.L.V. is woensdag 15 mei 2024 en zal beginnen om 20.00 uur de zaal is open om 19.30 uur. Ook dit keer is zalencentrum Het Twentse Ros de locatie voor onze vergadering.

Mochten er nog leden zijn die voor punt 11 iets willen indienen dat kan tot een week voor de A.L.V. het bestuur brengt 2 reglementswijziging in. Deze kunt u samen met de agende hieronder vinden. 

Ik hoop u allen te zien op de A.L.V.

Ingko Mulders

Voorzitter.

 

A.L.V. woensdag 15 mei 2024

  1. Opening
  2. Mededelingen
  3. Ingekomen stukken
  4. Notulen A.L.V. 2023
  5. Verkiezing bestuursvergadering
  6. Verkiezing Kascontrole commissie en commissie van beroep/bezwaar.
  7. Competitie zaken

Pauze

  1. Financiën
  2. Jaarverslag
  3. verslag jeugd
  4. voorstellen en wijzigingen
  5. Rondvraag
  6. Sluiting

 

 

VOORSTEL 1

In de competitie begint het uitspelende team de eerste partij. De spelvolgorde van een bekerwedstrijd wordt bepaald door een eenmalige loting door middel van een toss. Bij zowel beker als competitiewedstrijden wordt er bij de teamgame bepaald door middel van een toss of bullen wie er mag beginnen.

In de competitie begint het uitspelende team bij de singel- en koppel ronde. Bij een gelijke legstand aan het eind van elke partij wordt er gebulld voor wie de laatste leg mag beginnen. De speciale rondes worden begonnen door het uit team. Bij de ere-divisie wordt er voor de captainsgame gebulld.

Bij de beker wordt voor elke wedstrijd gebulld voor wie er mag beginnen. Dat betekent dat de winnaar van de Bull de singel en koppel ronde mag beginnen. Bij een gelijke legstand aan het eind van elke partij wordt er gebulld voor wie de laatste leg mag beginnen. De speciale rondes worden begonnen door de winnaar van de bull.

 

VOORSTEL 2

Regelwijziging

Artikel 6.5.

f. Competitiewedstrijden die vallen in de laatste vier speelweken mogen niet meer verzet worden. Vóór aanvang van de laatste vier speelweken dienen alle voorliggende wedstrijden te zijn gespeeld en ingeleverd. Tevens dienen in de laatste 4 wedstrijdweken de wedstrijdformulieren voor dinsdag 23.59 uur te worden ingediend.